girls together outrageously
GTO
home
agenda
muziek
biografie
galerij
guestbook
downloads
 12-12-2001 Close II You wordt Girls Together Outrageously 
 
Hallo allemaal,

Het is weer een tijdje geleden dat jullie iets van ons gehoord hebben. Dit komt omdat we druk bezig zijn om de laatste puntjes op de I te zetten.
Onze show die ongeveer 45 minuten gaat duren is helemaal klaar en is echt waanzinnig geworden.
Zoals jullie waarschijnlijk al van Bert-jan gehoord hebben, is er pas een promo optreden geweest waar we 3 nummers van onze show gedaan hebben. We waren behoorlijk zenuwachtig maar het is ons gelukt om de tent op z'n kop te zetten en dat doen we natuurlijk het liefst.
Binnenkort zullen we weer meer gaan optreden en daar hopen we weer wat bekende koppies terug te zien.
Jullie kunnen de optredens op deze site terugvinden.
Het eerst volgende optreden die er staat is (een beetje ver weg om even te komen kijken) in India, daar zullen we voor een oudejaarsfeest een show geven. We knallen in iedere geval goed 2002 in!!!
Zoals jullie weten heten we nu GTO en bij een nieuwe naam hoort ook een nieuwe single, we hebben al heel wat nachtelijke uurtjes in de studio doorgebracht, en het resultaat mag er zeker zijn, wij zijn er erg trots op en jullie hopelijk ook!
Over de single kunnen we nog niet te veel vertellen, maar wel dat hij binnenkort uit zal komen, en jullie zijn natuurlijk de eerste die daar wat over te horen krijgen op deze site.
Dit was het voor nu, n ding wil ik nog kwijt allemaal nog bedankt voor het blijven steunen van ons. Jullie zij zeker n van de hoofdredenen om door te blijven gaan in de muziek!!
VEEL LIEFS GTO
O ja, niet te vergeten als jullie nog leuke ideen hebben voor de nieuwe site laat deze dan niet ongehoord.
Welkom op de GTO site!

Hier vindt je alles wat je maar zou willen weten over GTO, Girls Together Outrageously.

Informatie over optredens, algemene informatie over de groep en de meiden, foto's van optredens, en leuke achtergronden voor je bureaublad.

Daarnaast kan je de meiden een email sturen of een bericht achterlaten.

Kom ook eens op de chat kijken, praat met andere fans. Misschien zijn de meiden er zelf wel !