girls together outrageously
GTO
home
agenda
muziek
biografie
galerij
guestbook
downloads
 06-01-2002 GTO in India 
 
Hallo Allemaal!!

Een heel erg gezond en gelukkig maar ook vooral een musicaal 2002 toegewenst!!!!
We zijn terug uit India en het was fantastisch!! Het is echt heel apart om een keer in een Oosters land te verblijven het is zo ontzettend anders als in Europa dat je je er bijna niets van voor kan stellen als je zelf nooit op zoŽn plek bent geweest. Wij zijn er in iedergeval over uit dat we zeker nog eens terug willen om van alles te gaan bekijken waar we nu eigenlijk geen tijd voor hebben gehad omdat we daar voor zoŽn korte tijd waren.We zijn daar namelijk 4 dagen geweest en het is een lange reis om daar te komen 10 uur ben je ongeveer aan het vliegen en daar bij zit nog niet de wacht tijden die je hebt op de vliegvelden. We waren dan ook behoorlijk moe van het hele reisje, maar het was zeker de moeite waard.
Zaterdag de 29ste kwamen we aan het was al vrij laat we hadden ook nog eens te maken met het tijdsverschil van 4,5 uur later dat was wel even wennen voor ons, en ook dat het een stuk warmer was daar, was raar maar wel heerlijk. Overdag was het daar ±25 graden dat was wel anders dan in Nederland!!! We werden vanuit het vliegveld meteen naar het hotel gereden en toen we daar aankwamen viel onze mond open van verbazing. Een hotel zo mooi en luxe zoiets hadden we nog nooit gezien, echt gigantisch groot was het. Die avond hoefde we gelukkig niets meer te doen dus we konden lekker uitrusten.
De volgende dag hadden we een intervieuw voor een krant dat is allemaal goed gegaan. Die zelfde middag werden we meegenomen om wat rond te gaan kijken in de stad ze hebben daar zoveel leuke winkeltjes met prachtige beeldjes, doeken en vooral veel wierook waar we elk een hele lading van hebben meegenomen! We zijn die dag ook nog in twee tempels geweest en dat is echt een aanrader om naar toe te gaan!!
`s avonds moesten we ons klaar maken voor een soort promotie kroegentochtje maar we begonnen bij een bowling hal waar je ook heel veel computergames kan spelen. Het was lekker druk daar en heel gezellig! Daar werden wat fotoŽs gemaakt voor de krant en er werd een soort van danscompetitie gehouden waarbij de beste kaartjes konden winnen voor het festival waar wij op moesten treden met oud en nieuw, daarna zijn we nog naar een paar kroegen geweest en het was een geslaagde dag!!
Dag 3 dat was natuurlijk de spannenste dag na lang uitgeslapen te hebben zijn we naar de eertse locatie gereden van ons optreden om te gaan soundchecken. Na ongeveer een half uur rijden van het hotel kwamen we op onze bestemming aan. Het werd daar The Palace Ground genoemd. Vroeger leefde daar de koning van India. Je zag nog een paar overblijfselen van het oude kasteel staan. Het was een prachtig terrein waar we moesten optreden. We hoorden dat daar ook Deep Purple, Scorpions, Brian Adams ect. hebben gestaan dus dat was wel te gek om te horen.
De soundcheck was goed gegaan en alles stond gereed voor het nieuwjaarsfeest, we moesten ook snel weer door terug naar het hotel waar ook nog een soundcheck gedaan moest worden. Ook daar ging alles goed. Een paar probleempjes met de monitoren maar dat was snel opgelost.
Na even wat lekkers gegeten te hebben ging iedereen naar zijn hotelkamer om zich klaar te maken voor het optreden.
Het eerste optreden was om 22.45 in het hotel. Het was echt een super chique feest waarbij de mensen allemaal netjes aan mooie grote ronde tafels zaten. Het optreden ging lekker. We moesten daarna wel snel door naar het volgende optreden. Toen we daar aankwamen konden we nog net de aftelling meekrijgen naar het nieuwe jaar. Het was echt een te gek feest en het optreden daar ging echt super! We hebben echt 45 minuten staan knallen en het publiek was helemaal te gek!
De volgende dag was alweer onze vertrekdag. We vlogen wel pas 's nachts dus we konden nog een beetje rond kijken in de stad.
Toen moesten we toch echt gaan...als het aan ons lag bleven we nog een paar dagen langer maar er moet nog een hoop gebeuren terug in Nederland.

Jullie horen weer snel van ons!

Groetjes en xxx Natascha, Nadja en Sascha
Welkom op de GTO site!

Hier vindt je alles wat je maar zou willen weten over GTO, Girls Together Outrageously.

Informatie over optredens, algemene informatie over de groep en de meiden, foto's van optredens, en leuke achtergronden voor je bureaublad.

Daarnaast kan je de meiden een email sturen of een bericht achterlaten.

Kom ook eens op de chat kijken, praat met andere fans. Misschien zijn de meiden er zelf wel !