girls together outrageously
GTO
home
agenda
muziek
biografie
galerij
guestbook
downloads
 12-03-2002 De nieuwe single komt eraan ! 
 
Hallo allemaal,
Het is alweer een tijd geleden dat jullie iets van ons gehoord hebben, en ik lees dat er genoeg vragen zijn dus ik zal proberen het een en ander aan jullie uit te leggen.
Allereerst vraagt natuurlijk iedereen zich af hoe het zit met de nieuwe single. Nou ik kan jullie vertellen dat die klaar is, al moeten er hier en daar nog wat puntjes op de i gezet worden. Het is alleen tegenwoordig stukken moeilijker geworden om een platenmaatschappij te vinden. Het gaat niet goed met de platenmaatschappijen, dit komt doordat tegenwoordig iedereen muziek gratis kan downloaden van internet. Hierdoor verdienen de maatschappijen tegenwoordig stukken minder, er worden veel mensen ontslagen en ze zijn heel voorzichtig geworden om nieuwe acts te tekenen, dus we meoten nog even geduld hebben. Maar hoe dan ook, maatschappij of niet, we gaan onze nieuwe single uitbrengen, er is ook altijd nog de mogelijkheid dat ons nieuwe managment de single onder eigen beheer gaat uitbrengen. Want ik kan jullie verzekeren dat het de moeite waard is, we zijn meer dan trots op het resultaat. De nieuwe single heet "I'll be around" en net als bij "Baby don't go" is Nadja de lead-zangeres┤, ze heeft 'm heel mooi ingezongen, sascha en ik zingen de koortjes. Het is een heel gevoelig nummer met een ontzettende mooie tekst, en er zit ook een pittig stukje Rock in en een hele mooie gitaar-solo! En het verhaal hoe we aan deze plaat zijn gekomen is een heel mooi verhaal apart, en dat zal ik jullie zeker nog een keer vertellen, maar dat doe ik pas als hij ook echt uitgebracht wordt!

Verder lees ik een vraag van ene Vice, die een oud interview van mij heeft gelezen waarin ik vertel dat als ik 30 jaar word ik wat anders wil gaan doen, nou ik word in Mei 30, en ik ben wat anders gaan doen nl. ik zit niet meer in Close II You, we zijn met een nieuwe groep GTO begonnen en ik zal hier dan ook voor 110% voor gaan!
Verder lees ik een vraag van onze bekende Tessa die zich afvraagt of we op dit moment geld verdienen met de groep of dat we ook ander werk erbij doen. We hebben het afgelopen jaar inderdaad niks meer verdient met de groep omdat we geen optredens meer hebben gedaan, we hebben inderdaad alledrie werk erbij moeten zoeken, dat doen we nog steeds tot we weer genoeg optredens krijgen. Over optredens gesproken, ik kan jullie de eerste datum al doorgeven, JAAAAAA eindelijk hebben we weer een boeking binnen!!! Het eerste optreden is op Zondag 31 maart a.s. in discotheek Donky Palace in Budel tijd van optreden: 00.00-00.30 uur. Hope to see you there!!
O ja, afgelopen vrijdag is Nadja live op radio 3 geweest bij Ruud de Wild, ze hebben samen Baby don't go gezongen, dat was wel grappig en Nadja had heel goed gezongen!
Zo ik hoop jullie hiermee even voldoende te hebben ge´nformeerd en we zullen snel weer met nieuws komen!
Onze trouwe webmaster Bert-Jan is trouwens druk bezig aan de nieuwe GTO site, en ik verzeker jullie dat ie helemaal te gek wordt!! So watch out for it!

PEACE&LOVE, Sascha, Nadja en Natascha. xxx
Welkom op de GTO site!

Hier vindt je alles wat je maar zou willen weten over GTO, Girls Together Outrageously.

Informatie over optredens, algemene informatie over de groep en de meiden, foto's van optredens, en leuke achtergronden voor je bureaublad.

Daarnaast kan je de meiden een email sturen of een bericht achterlaten.

Kom ook eens op de chat kijken, praat met andere fans. Misschien zijn de meiden er zelf wel !