girls together outrageously
GTO
home
agenda
muziek
biografie
galerij
guestbook
downloads
 11-10-2002 GTO met live band ! 
 
Hallo allemaal!
Eindelijk hier weer eens een berichtje van ons persoonlijk, allereerst hopen wij dat het met jullie allemaal goed gaat. Met ons is alles goed.
Zoals jullie al hebben kunnen lezen komt volgende week eindelijk onze nieuwe single uit! Het heeft nog even geduurd maar er staat nu niemand minder dan "STEVE VAI" himself met een geweldige gitaarsolo op onze single, en dat was dus absoluut de moeite waard om op te wachten!! We kunnen jullie dan ook niet in woorden duidelijk maken wat dit voor ons betekent dat zo'n groot muzikant meespeeld op onze single!
En vandaag is de single al twee keer op radio 2 bij de goude uurtjes gedraaid! En morgen zaterdag 12 oktober tussen 16.00 en 18.00 uur GTO Live op radio 2 bij de AVRO in muziekcafé!! We hopen dat jullie luisteren en ons laten weten hoe jullie de nieuwe single vinden.
Verder willen we jullie laten weten dat wij druk bezig zijn met oefenen met een live-band, JAAA eindelijk hebben we een te gekke band bij elkaar!
we zullen ze even aan jullie voorstellen:
Allereerst onze drummer die geen onbekende is, dat is nl. Roy Moonen onze producer van onze nieuwe single "I'll be around" en drummer van de band "Network", dan hebben we bassist Nick McGrath, hij heeft eerst een hele tijd in "Action&DC" (AC/DC coverband) gespeeld. Dan hebben we onze gitarist Paul God die moeten jullie gewoon een keer live zien vooral de dames!
En last but not least onze toetsenist Coen van Dam, speelt momenteel nog in de rock-band "Itchy Bitchy". Wij zijn echt super trots enblij met deze jongens, THESE GUYS ROCK! We zullen dan ook binnenkort een presentatie geven voor publiek vooral voor onze families, vrienden en bekenden en natuurlijk voor jullie onze trouwe fans, wanneer dit precies gaat gebeuren kunnen jullie hier op het guestbook lezen. Het is voor ons echt de ultieme kick om met band op het podium te staan, dus we hopen dat we in de toekomst veel met deze jongens kunnen gaan optreden!

That's all for now folks,
Peace & Love,
GTO.
Welkom op de GTO site!

Hier vindt je alles wat je maar zou willen weten over GTO, Girls Together Outrageously.

Informatie over optredens, algemene informatie over de groep en de meiden, foto's van optredens, en leuke achtergronden voor je bureaublad.

Daarnaast kan je de meiden een email sturen of een bericht achterlaten.

Kom ook eens op de chat kijken, praat met andere fans. Misschien zijn de meiden er zelf wel !