girls together outrageously
GTO
home
agenda
muziek
biografie
galerij
guestbook
downloads
 17-02-2003 Lustrum 
 
Het is deze week 5 jaar geleden dat ik, Bert-Jan, de webmaster van deze site, voor het eerst met de meiden in aanraking kwam via een videoclip op TMF. Toen nog als kwintet Close II You. Voordat ik ze persoonlijk ontmoette maakte Sascha helaas geen deel van de groep meer uit, maar sinds haar terugkeer en de ommezwaai naar GTO zijn we die jaren snel aan het inhalen. Het is gezelliger dan ooit en we hebben er allemaal veel zin in.
Natascha en Nadja, ik dank jullie voor 5 fantastische jaren. Mijn leven is in die tijd ingrijpend veranderd, dat was me zonder jullie inspiratie niet gelukt.
Sascha, ik ben blij dat je terug bij de groep bent gekomen, anders had ik je misschien nooit leren kennen. Nu kunnen we al die verloren tijd snel gaan inhalen.
Marsha en Sally, ook jullie bedankt voor de gezellige tijden. Veel succes met jullie carrières. We zullen elkaar vast nog wel een paar keer tegenkomen.
Welkom op de GTO site!

Hier vindt je alles wat je maar zou willen weten over GTO, Girls Together Outrageously.

Informatie over optredens, algemene informatie over de groep en de meiden, foto's van optredens, en leuke achtergronden voor je bureaublad.

Daarnaast kan je de meiden een email sturen of een bericht achterlaten.

Kom ook eens op de chat kijken, praat met andere fans. Misschien zijn de meiden er zelf wel !